четвер, 5 квітня 2012 р.

"Малюємо прочитані казки"

      4 квітня у сільській бібліотеці вітали фіналістів конкурсу  дитячого малюнку «Малюємо прочитані казки». Тематикою конкурсу стали улюблені казки школярів, які вони вже прочитали. Участь у конкурсі брали учні 1-4 класів Лищенської школи. Оцінювали майстерність учнів: Москаленко М.С. – заступник директора з виховної роботи школи с.Лища., Баранюк К.С. – шкільний бібліотекар та Поліщук І.Л – завідувач сільською  бібліотекою.
Лук янчук  Даринка I місце 
    За словами членів журі оцінювати  роботи було складно, адже окрім віку  конкурсантів, враховували рівень їх  художньої підготовки, і  самостійність виконання малюнку.  Маленькі автори представили роботи  в різних форматах та стилях,  розфарбовані фарбами,  фломастерами, олівцями. Усі роботи  зовсім різні, але їх об’єднує  абсолютний позитив. Тому і  переможців так багато, аж п’ять.
 Заслужене I місце конкурсу  «Малюємо прочитані казки»  отримала учениця 4-го класу  Лук’янчук Даринка (ілюстрація до  казки  Ш.Перро «Красуня із зачарованого лісу». II місце – Мосіюк Катерина, учениця 2-го класу( ілюстрація  до казки «Лисичка та журавель»). III місце розділили Рапіта Володимир, Зінкевич Софійка, Васейко Олександр. Переможці були нагороджені солодкими призами та відзначені дипломами.
       Як кажуть батьки маленьких художників, перемога у конкурсі стала для них гарним стимулом для участі у наступних конкурсах.


Рапіта Володимир III місця

Мосіюк Катя II місце

Зінкевич Софійка III місце
Васейко Олександр III місце






Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...