вівторок, 4 квітня 2017 р.

Відкриваючи книгу - відкриваєш світ

     Під таким гаслом у бібліотеці с. Лище пройшов Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Під час відкриття тижня читання у сільській бібліотеці відбувся II етап  конкурсу "Книгоманія". Переможець конкурсу Москаленко Сергій, учень 6 класу, прийняв участь у III етапі, який відбувся у Луцькій районній бібліотеці для дітей. Він отримав грамоту та книгу у подарунок.

 

     В рамках Всеукраїнського тижня  дитячого читання користувачі книгозбірні  брали активну участь у поетичних читаннях "Золоте слово української поезії" та літературно-казковому диліжансі "У світі казки чарівної".У бібліотеці проводилися заходи різного напрямку: пізнавальні, розважальні, відео-екскурси та мультфеєрверки. Під час літературної скриньки "Чудеса живого світу" діти дізналися багато цікавинок про рослини та тварини. Творити добро і бути ввічливими учні вчилися під час години доброти "Доброта ніколи не старіє і завжди від холоду зігріє".Розважались та веселились на хвилинках-веселинках "Я веселий добрий сміх - мене вистачить на всіх". 

 



 





      

      

Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...