вівторок, 2 квітня 2013 р.

Найкращий читач року - 2013


         Приємно, що саме учень 6-А  класу  Лищенської  ЗОШ  Оверчук  Роман – читач Лищенської сільської  книгозбірні захищав  Луцький район  на  обласному  конкурсі  «Найкращий  читач -2013».
     Минулого тижня  в  обласній бібліотеці  для  дітей Роман виступив із промовою, що торкнулась його читацьких вподобань.  Розповідав про улюблену книгу І. Крип’якевича «Пригоди малих козаків». Він вдало зумів передати характер і  основну думку твору із захопленням ознайомив присутніх із  мріями малих хлопців, що хотіли  стати козаками і присвятити своє життя, навіть віддати його якщо потрібно за визволення України від загарбників.
       Журі  оцінило  знання  Романа  з  історії  України  та  українського козацтва,  декламаторські   здібності,  виявлені  під  час  виконання  ним   думи   «Про  Хмельницького  Богдана…».  
     Найкращий  читач   району  нагороджений  пам’ятним  подарунком – цікавою   пригодницькою  книгою. 
    
   
   Читачі бібліотеки, педагогічний колектив школи, пишаються і вітають Оверчука Романа із  маленькою перемогою на конкурсі  «Найкращий  читач -2013»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...