середу, 26 березня 2014 р.

«Архіпелаг фентезі»




        26 березня  в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання «Під парусом книги до нових знань» у бібліотеці було організовано book-презентацію «Архіпелаг фентезі», метою проведення якої стало ознайомлення дітей з  книгами фантастичної тематики; розкриття жанрового потенціалу книжкової продукції; визначити найкращі книги, які користуються великим попитом серед дитячої читацької аудиторії; прищепити любов до книги; познайомити дітей із  письменниками-фантастами. 

      Під час презентації відвідувачі  побували на "Острові скарбів" - Роберта Люїса Стівенсона. Разом з друзями мандрували  на шхуні "Іспаньола", із чарівним  Джимом  вирушили у небезпечну подорож до безлюдного острова, на якому сховано скарб.
    Читачі познайомились із Крістофером Паоліні (США, р.н. 1983) який написав роман “Ерагон”, коли йому було п’ятнадцять років. Книга посіла перше місце в списку бестселерів Publisher’s Weekly.   
    Марина та Сергій  Дяченки - найтитулованіші фантасти України - зачарували підлітків трилогією “Ключ від Королівства”, “Королівська обіцянка”, “Зло не має влади”.





Шануйте, бережіть, любіть книжки!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...