вівторок, 23 вересня 2014 р.

«Як «Котигорошко» з книжки до мультфільму потрапив»


         Казка з раннього дитинства прищеплює любов дитини до літератури, розширює її кругозір і словниковий запас. Саме через казку діти отримують уявлення про життя людей та тварин.

       23 вересня до бібліотеки завітали дітки початкових класів на перегляд мультфільму «Пригоди Котигорошка і його друзів».  У 2014 р. студія «Укранімафільм» випустила мультфільм «Пригоди Котигорошка і його друзів» - першу українську анімаційну стрічку за останні 8 років. «Пригоди Котигорошка» – це передусім веселі фільми, в основі яких лежать український фольклор: народні казки, міфи.



       Головні герої незмінні: це сам Котигорошко і його дружки-богатирі Вернигора, Вернидуб і Крутивус. Разом зі своїми друзями та балакучим птахом Одутом Котигорошко постійно потрапляє в халепи: то забирається у лігво велетнів, то ловить капосних чортів. І що цікаво – після кожної такої пригоди злі сили отримують заслужене покарання, а добро святкує перемогу.

      Під час заходу малюки взяли активну участь у казковій вікторині «Чи знаєте ви казкових героїв?».







Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...