понеділок, 21 грудня 2015 р.

Перша зіронька горить Миколай до нас спішить



    Вихованці  Лищенського
ДНЗ
« Іскринка», як і всі діти, з нетерпінням чекали День Святого Миколая. Вони заздалегідь підготували до свята вірші, пісні, намагалися бути слухняними і вдома, і в садочку. Тому Миколай завітав до них не сам, а з ляльковим театром « Веселка» Луцької районної бібліотеки для дітей.



З захопленням дивилися діти виставу « Перша зіронька горить Миколай до нас спішить», де Ангел з Вітром простеляли Святому Миколаю дорогу до кожної оселі, а злого Чортика з різочками прогнали геть. Але найбільше радості було в дитячих очах, коли з`явився сам Святий Миколай. 
Разом з ним вони співали, розповідали вірші, охоче відгадували загадки. За те, що малюки були добрими, слухняними, працьовитими  Миколай пообіцяв завітати з подарунками до кожного з них.


  А організували дітям свято завідувач цим дошкільним закладом Аліна Приходько, музичний керівник Тетяна Бідзюра, Луцька районна бібліотека для дітей ( завідувач Галина Солодуха), Лищенська сільська бібліотека (бібліотекар Ніна Самонюк).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...