понеділок, 5 березня 2018 р.

ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ!


Результат пошуку зображень за запитом "Кобзар"  Традиційно на початку березня в сільській книгозбірні вшановують пам’ять геніального українського письменника, художника, борця за свободу нашої країни – Тараса Шевченка. Його творчість – це основа нашої національної свідомості, а сам Кобзар – духовний орієнтир для кожного свідомого українця, невід’ємна частка культурного буття нації. 
        У бібліотеці представлені: книжкова виставка-персоналія «Живуть, Тарасе, поміж нас і голос твій,  і пензель твій, і слово», виставка однієї книги «В моєму серці слово Кобзаря »; проведено презентацію книжкової виставки для користувачів бібліотеки.

Для багатьох поколінь українців Шевченко значить так багато, що, здається, ми вже все про нього знаємо, його твори для нас близькі та зрозумілі, і він завжди з нами. Та насправді це не так: талант та творчість Т.Г.Шевченка - невичерпні. Вшановуючи пам'ять поета, ми знову і знову говоримо про нього, про його невмирущу славу, а він своїми творами промовляє до нас.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...