вівторок, 7 травня 2019 р.

«Роки війни – століття пам’яті»

Світлина від Ірини Поліщук.


8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.

Світлина від Ірини Поліщук.
Ветерани села Лище. Рік фотокартки невідомий.
     

    Напередодні річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у бібліотеці с. Лище розгорнуто тематичну викладку літератури «Роки війни – століття пам’яті». На виставці представлені наукові видання, навчальні посібники, енциклопедії, документи та матеріали, які присвячені трагічним подіям Другої світової війни. Відвідувачі мають змогу переглянути  книги, які розкривають історичну правду про переможні та трагічні дні війни. Виставку доповнює стара фотокартка, на якій зображені 38 ветеранів села Лище.



Пам’ять про ці трагічні події, про мільйони загиблих людей навіки збережеться в серцях багатьох українських поколінь.
Світлина від Ірини Поліщук.Світлина від Ірини Поліщук.





Світлина від Ірини Поліщук.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...