суботу, 1 червня 2019 р.

1 червня – Міжнародний день захисту дітей


      Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.
        1 червня на площі біля Будинку Культури с.Лище відбулися святкування.  Свято для дітей розпочалося з привітань. З вітальним словом до присутніх звернувся староста с.Лище Віталій Шкорупський
     Працівники Будинку Культури та бібліотекар, організували для дітлахів масштабне свято. Відбувся конкурс малюнків на асфальті «Малюємо майбутнє», святкова концертно-ігрова програма «Україна – це ми», виставка плакатів « Моє дитинство  - мамині казки». Козюк Тетяна Остапівна – художниця, засновниця арт-студії проводила майстер-клас із техніки орігамі  та плетіння. Родзинкою свята став велопробіг  із кульками. Маленькі солісти  Будинку Культури   співали для своїх друзів та батьків. Кожен мав змогу сфотографуватися біля тематичної фото-зони.  Завершив дійство спортивний флешмоб. Кожен присутній отримав солодкий подарунок та гарний настрій.



Ось так починається літній відпочинок у лищенської дітвори!!!;

Світлина від Ірини Поліщук.Світлина від Ірини Поліщук.Світлина від Ірини Поліщук.Світлина від Ірини Поліщук.Світлина від Ірини Поліщук.Світлина від Ірини Поліщук.

Світлина від Olya  Slaychuk.

Світлина від Olya  Slaychuk.Світлина від Olya  Slaychuk.
Світлина від Olya  Slaychuk.Світлина від Ірини Поліщук.Світлина від Ірини Поліщук.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...