пʼятницю, 22 листопада 2019 р.

"Знаємо. Пам'ятаємо. Шануємо"

Насичений день історією України. В рамках проекту "Знаємо. Пам'ятаємо. Шануємо". Сільська книгозбірня взяла участь у  заходах по вшануванню жертв Голодомору 1932-1933 років.
Вчитель історії Крикавська Валентина Сергіївна розпочала день інформаційною хвилинкою для найменших школяриків  школи "Печу-печу хлібчик..."
Світлина від Школа с. Лище. Продовжила інтегрованими уроками для учнів 5А класу "Україна - край багатий, хліб і сіль у кожній хаті", де поєднала історію з образотворчим мистецтвом.
Світлина від Школа с. Лище. У цей день було організовано бібліотечний урок спільно з бібліотекарем школи Баранюк Катериною Стратонівною для учнів 5Б класу "Як людина ставиться до хліба - така у нього і душа" і для учнів 6 класу "І плакала свіча в скорботі"/
Також Валентина Сергіївна спільно з Поліщук Іриною Леонідівною, завідувачем бібліотеки с. Лище провели акцію-реквієм "Запали свічку пам'яті" для учнів 8 та 11 класів.
Не оминули і інформаційних хвилинок для учнів старшої школи "Пам'яті людської міст" для 9Б класу та "Рік 33... Голод..." для 7 класу. А також згадали уроком Гідності героїв нашого часу.
Ну і на завершення, звичайно ж, memory-time у бібліотеці "Ангели пам'яті" та виставка-свідок "Збудуємо пам'яті негаснучий собор".
Пам'ятаймо! Знаймо! Шануймо! Бо це історія наша! І ми - українці!


Світлина від Школа с. Лище.


Світлина від Школа с. Лище.

/Files/images/babin_yar/golodomor/IMG_20191121_090238.jpg
Світлина від Школа с. Лище.

Світлина від Школа с. Лище.

Світлина від Школа с. Лище.

Світлина від Школа с. Лище.


Світлина від Школа с. Лище.

/Files/images/babin_yar/golodomor/IMG_20191121_105214_1.jpg

Світлина від Школа с. Лище.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...