середу, 26 лютого 2020 р.

ЛЕСЯ УКРАЇНКА


 25 лютого в Україні відзначається 149-річниця від дня народження Лесі Українки - видатної української поетеси, перекладача, культурного діяча. Ніжна, але сильна духом, пройнята прометеївським вогнем любові до людей, Леся Українка – неперевершений поет боротьби, поет-патріот. Її твори надихають, додають сил та впевненості. 

  У Лищенській книгозбірні  відбулись літературні гостини "Хто не жив посеред бурі, той ціни не знає силі" присвячені  Лесі Українки. Під час заходу  читачі дізналися про життя та цікаві факти з біографії талановитої та сильної духом поетеси, познайомилися з книжковою виставкою "В її імені - барви України".

 З нагоди дня народження письменниці Лесі Українки в бібліотеці с.Лище для дорослих відвідувачів створена книжкова викладка літератури «Епістолярна спадщина Лесі».
Усім відвідувачам бібліотек такі заходи надали змогу зазирнути у внутрішній різнобарвний творчий світ славетної українки, доторкнутися до потаємних глибин її поетичної душі.




Світлина від Ірини Поліщук.Світлина від Ірини Поліщук.
Світлина від Ірини Поліщук.
Світлина від Ірини Поліщук.

Світлина від Ірини Поліщук.

Світлина від Ірини Поліщук.

Світлина від Ірини Поліщук.

Світлина від Ірини Поліщук. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...