четвер, 13 червня 2013 р.

ВІДПОЧИВАЄМО У БІБЛІОТЕЦІ


       У червні  на базі ЗОШ I-III ст. с.Лище розпочав свою роботу пришкільний табір з денним перебуванням "Романтик". Скеровує роботу табору  завуч по виховній роботі  Москаленко Маргарита Сергіївна, яка є начальником табору.
В цей день відбулося урочисте відкриття табірної зміни.  В актовому залі школи відбувся  концерт. Після святкового відкриття кожен загін придумав собі назву і випустив стінгазету. У загонів були загальнотабірні девізи і речівки. Діти ознайомилися з режимом роботи та правилами поведінки в таборі. З гарним піднесеним настроєм фізінструктор провів естафету дружби між загонами, а також вчителі-вихователі провели бесіду на тему: "Твоя дорога до табору". Протягом зміни малечі нудьгувати не давали. Дітлахи відвідували музеї, театри, розважальні програми. Від відпочинку у них залишилися винятково приємні спогади.
         


     Щоб зробити дитячий відпочинок ще більш цікавим та корисним  у сільській бібліотеці була  підготовлена  програма культурно-масових заходів для пришкільного табору. В бібліотеці створено комфортні умови для спілкування дітей, сприятливий суспільний клімат. В роботі задіяні всі наочні і технічні можливості книгозбірні. До послуг користувачів книжкові новинки, цікаві виставки, дитячі періодичні видання, цикл дозвіллєвих масових заходів. Діти мали  можливість погратися та поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет.
      В бібліотеці для відвідувачів пришкільного оздоровчого табору "Романтик" відбувся істричний калейдоскоп « Звідки ми?», де користувачі познайомилися із побутом та суспільним життям Трипілля.  Вихованці табору ознайомились із  відеопрезентацію «Безпека на дорозі», переглянули фільм «Сім чудес Волині», а ще просто відпочивали і спілкувалися.







     
       Ми впевнені, що дітям сподобалось проводити своє дозвілля у стінах бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...