вівторок, 13 травня 2014 р.

"ПАМ'ЯТАТИ ЩОБ ЖИТИ"


   

     9 травня біля пам'ятника загиблим воїнам  у селі Лище відбувся урочистий мітинг та покладання вінків, квітів до могил солдат, які загинули, визволяючи cвій край та село.
      Зі словами вдячності до тих хто воював, звернувся сільський голова Шкорупський В.В., директор школи  Науменко Т.М., дирекція ТЗОВ "Лище" - Карбовський С.Є. та Крикавський І.В. Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання. Місцевим священником була відслужена панахида .

      Учні 7-го класу стали учасниками хроніко-документального вечора «Миттєвості війни», який відбувся напередодні у сільській бібліотеці.
     Через книги, пісні воєнних років, кадри кінохронік та художніх фільмів діти доторкнулись до трагічних сторінок Великої Вітчизняної війни, з вдячністю згадали тих, хто пройшовши усі кола воєнного пекла, зумів вижити та здобути перемогу.        
     Бібліотекар познайомила учасників заходу із тематичним переглядом літератури.





     Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Будемо ж гідні ратного і трудового подвигу наших батьків. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край. Нехай земля радує щедрим колосом, а чисте, мирне небо - сонячними погожими днинами, рясним, теплим дощем.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...