вівторок, 13 травня 2014 р.

ДЕНЬ МАТЕРІ


     У багатьох країнах світу відзначають День матері 13 травня. В Україні - цей день відзначається в другу неділю травня відповідно до Указу Президента України від 10 травня 1999 року № 489/99. В 2014 році День матері в Україні припадає на 11 травня.      Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері. 

      З нагоди цього свята у сільській книгозбірні із читачами бібліотеки відбулась пізнавальна година «Мамо рідна, хай святиться ім’я твоє». Присутні ознайомились з художніми творами української поезії, в яких оспівується образ Матері. Діти дізнались про історію виникнення свята. Кожен мав змогу висловитись на тему «Моя мама найкраща!»

    


     В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...