середу, 10 червня 2015 р.

Україна в нас єдина - бережи її, дитино!

     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини  і рідний край.
      Другого червня бібліотека-філія с.Лище спільно з школою та будинком культури організувала конкурс малюнків "Україна в нас єдина - бережи її, дитино!". В  малюнках діти показали своє бачення єдиної України, висловили любов до Батьківщини, вклали частинку свого сердечка.
 
Під час визначення переможців завідувач бібліотеки-філії Самонюк Н.Ф. провела з учнями літературну вікторину "Люби і знай свій рідний край". Під музичний супровід, який створив директор БК Клімчук С.Т. діти з задоволенням малювали на асфальті.

      На кошти, які виділила сільська рада було придбано призи учасникам конкурсу. Сільський голова Шкорупський В.В. та члени журі (Лук'янчук Ю.В., Михальчук Н.В., Деркач Л.А. - вчителі 1-4 класів) визначили кращі малюнки. Авторам цих малюнків вручили кольорові олівці, альбоми та кольорову крейду, а всім іншим учасникам конкурсу подарували дитячі розмальовки.
   
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...