вівторок, 9 січня 2018 р.

Зима, мороз. Різдвяний час. Ідуть усі свята до нас !


  "Звечоріло, затихло все. Але раптом заблисла на темнім небі ясна зірка і світло її побачили усі земні народи. Сповістила вона про народження Месії, Спасителя світу. Зашелестіли крильцями ангели у білих льолях, до неба піднімалася хмарка іскристих сніжинок і під перебіг золотистих цимбал до хати тихо увійшло Різдво"Такими словами розпочався концерт "Різдвяна колядо неси людям добро" який відбувся 8 січня Будинку культури с.Лище.  Дорослі і діти прийшли розділити радість новонародженого Богонемовляти, який обдаровує кожну родину теплом любові і радості.
  Жителі сіл Лище та Воротнів насолоджувалися співом Лищенського аматорського хору та маленьких артистів: Софії Приходько, Софії Антонюк, Тетяни Сало, Христини Ткачук. Автентичну атмосферу свята створила фольклорна композиція  від дитячого  ансамблю пісні і танцю "Ліщинонька" Лищенської ЗОШ.









  
 З різдвяними привітаннями та побажаннями виступили сільський голова Віталій Шкорупський та голова Луцької районної ради Валентин Приходько.
 Сповнені радості колядники поверталися додому і ще довго по селі звучало:" Ой радуйся земле Син Божий народився" 
     

     У бібліотеці філії с.Лище представлена книжкова виставка:
"Зима, мороз. Різдвяний час. Ідуть усі свята до нас" --  приурочена до низки зимових свят, які ми святкуємо в січні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...