четвер, 13 вересня 2018 р.

«Стежками казок та доброти В.О.Сухомлинського»


   Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»ÑŒÑ‚ат пошуку зображень за запитом "заходи до 100 річчя василя сухомлинського"



         Знайомство з творчою спадщиною Василя Олександровича Сухомлинського зароджує у дитячій душі високі моральні, гуманістичні почуття – любов до батьків, повагу до людей похилого віку, милосердя до немічних, нещасних. 








        У ЗОШ І-ІІІ ст. с.Лище відбулись голосні  читання для учнів 1-го і 2-го класу   за творами   великого  вчителя, письменника  В.О.Сухомлинського   «Стежками   казок   та  доброти  В.О.Сухомлинського». Організували захід  завуч з виховної роботи  Сікора Наталія Михайлівна, бібліотекар сільської книгозбірні Поліщук І.Л.,   шкільний бібліотекар Баранюк К.С., класоводи Зародюк Н.М., Плисюк Н.В , Деркач Л.А., Зайчук І.В. Розпочався захід із казки, яку читала шкільний бібліотекар. Бібліотекар сільської кнгозбірні презентувала   книжкову  виставку -  «Все  починається з  добра,  все починається з  любові». 







      Маленькі  користувачі  познайомилися  з  чарівним  світом  казок, розмальовували, відповідали на запитання із  захопленням слухали  казки «Найкраща  мама»,  «Червоний метелик»  та  інші. 


















 




Василь Олександрович любив дітей і написав для них багато-багато цікавих казок: про ласкаве сонечко і м'яку зелену травичку, про працелюбних мурашок і веселого метелика, про кращі риси людини, про дітей. В його казках переважає доброта, бо сам він був доброю людиною і хотів, щоб діти, виросли добрими, чуйними, працьовитими, щоб любили тата й маму, свою рідну домівку і нашу велику прекрасну Батьківщину. В.О.Сухомлинський говорив: «Що було найголовнішим у моєму житті? Не роздумуючи, відповідаю: Любов до дітей». 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...