четвер, 13 вересня 2018 р.

День комп’ютерника і програміста


Результат пошуку зображень за запитом "комп'ютер в бібліотеці"День комп’ютерника і програміста - неофіційне свято програмістів, що відзначається на 256-й день року. Число 256 (два у восьмому ступені) обрано тому, що це кількість чисел, які можна виразити за допомогою одного байта. У високосні роки це свято потрапляє на 12 вересня, в невисокосного - на 13 вересня.

І хоча поки що це свято цілком і повністю віртуальне, плоди труда наших славних програмістів вельми і вельми реальні. Значення професії програміста у повсякденному житті важко недооцінити. Цей рід діяльності стає все більш масовим і, в той же час, символізує авангард сучасного суспільства. 





З нагоди свята  - Дня комп’ютерника і програміста в бібліотеці організована виставка-рекомендація "Світ сучасних інформаційних технологій". Неможливо стати ІТ-фахівцем, не опанувавши теоретичні знання, проте найкраще засвоєння теорії – це щоденна практика, виконання завдань, створення проектів, робота з реальними кейсами тощо.

 Запрошуємо до бібліотеки усіх хто цікавиться сучасними технологіями, наші книги завжди стануть надійними помічниками у ваших починаннях!

 Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»ÑŒÑ‚ат пошуку зображень за запитом "комп'ютер в бібліотеці"


Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...