вівторок, 16 квітня 2019 р.

Кава, крісло, тиша і улюблена книга. Чому варто піти в бібліотеку ?



   

Кажуть, в бібліотеці можна зустріти лише колекціонерів вугрів і невдах. Кажуть, бібліотека — це зовсім не модно, вона давно стала пережитком минулого. Але я думаю, точніше, я впевнена, що бібліотека не втрачає актуальності і сьогодні. 




Сьогодні у бібліотеці с.Лище можна погортати книжкові новинки, попити кави чи посидіти в Інтернеті. Єдина умова – дотримання тиші. Аби взяти томик із собою – потрібен ваш підпис. До Вашої уваги книги зі смаком м’яти – книги про інновації, зі смаком калини – українська література, зі смаком лимону – трагічні романи з серйозним сюжетом та зі смаком кави – книги у жанрі детектив. Вишукані, елегантні, незвичні літературні присмаки не залишать Вас байдужими і змусять прочитати якомога більше книг.






У сільській книгозбірні діє тематична поличка "Візьми книгу до кави. Наша кава – це побажання всім миру, злагоди, любові та заклик до читання. Це символ добра, любові, об’єднання людей, адже до кави подаються смаколики із творів авторів сучасної української та зарубіжної літератури.

 Заходьте до бібліотеки, адже  у нас є книги, які здатні подарувати вам багато неймовірних вражень і залишити приємний після смак.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Етнорозвідка «Великий день – Великдень»

      Жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти як Великдень - найвеличніше свято року, тому з ним пов’язана низка напроч...